Konferenciák 2015

HR kihívások, gyakorlati tapasztalatcserék a vállalkozások világában

A konferencia célja:

A mikro-, kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a munkavállalók 75%-át, azonban a foglalkoztatás feltételei nem állnak arányban az emberi erőforrás menedzsment kihívóan nehéz, a siker szempontjából rendkívül fontos feladatával.
Küldetésünknek tekintjük e terület fejlesztését, a tudás átadást, az együttműködést és az egymástól tanulást. Fontosnak tartjuk a humán tőke emberi értéken kezelését és a legjobb gyakorlatok megismerését.
A konferencián rövid idő alatt a gyakorlatban jól hasznosítható tapasztalatokat lehet megszerezni, a részvétel – a mai vezető elvárásoknak megfelelően – költség- és idő hatékony, továbbá a résztvevők számára lehetőség nyílik a személyes szakmai kapcsolatrendszer bővítésére is.
A konferencia célcsoportja:
Elsősorban vállalkozások tulajdonosait, ügyvezetőit, valamint olyan munkatársaik jelentkezését várjuk, akik foglalkoznak személyzeti/emberi erőforrás (HR) tevékenységgel.
Emellett várjuk a vállalatok azon képviselőit, akik fontosnak tartják e kultúra terjesztését fejlesztését, és jó példájukkal segítik beszállítóik ez irányú törekvéseit.

A konferencia témái:

A plenáris előadásokat követően délutáni szekcióülésekre kerül sor, ahol az alábbi témakörökben gondolatébresztő, gyakorlati példákkal ellátott prezentációkra kerül sor, amelyekre vállalati előadók jelentkezését várjuk:

1.    A kkv-k munkaerő-piaci helyzete
2.    Munkakör,- és létszámtervezés
3.    Toborzás, kiválasztás, bevezetés, betanítás
4.    Képzés, fejlesztés
5.    Teljesítménymenedzselés
6.     Bérezés, ösztönzés
7.    Lojalitás, elköteleződés
8.    Megváltozott munkaképességűek fogalakoztatása

Időpont:
2015. 05. 21. csütörtök - 09:00 - 16:00
Helyszíne:
Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, ”A” épület földszint
Veszprém
8200
Egyetem u. 10.
VE
Program:
A konferencia programja feltöltés alatt.
Kapcsolódó anyagok és elhangzott előadások: