Debrecen

 

  

A HSZOSZ debreceni HR klub programja

 

MEGHÍVÓ a 2021. április 08. (csütörtök) 14.00-17.00 között tartandó, Debreceni HR Szimpózium és Szakmai Fórum online előadásraira, 13.30 - 14.00 – előzetes online csatlakozás 
                     Téma: INNOVATÍV HR – Kihívások a XXI. században
                                 (Fókuszban a digitalizáció)
                        Részletes program és regisztráió . . . 

 

Márton Mónika
Az előadás hanganyaga

Csoknyay László
Az előadás hanganyaga

Pató Gáborné dr. Szűcs Beáta
Az előadás hanganyaga

Poór József
Az előadás hanganyaga

 Szvoboda Gábor
Az előadás hanganyaga

Vitos Albert
Az előadás hanganyaga

 

 

 MEGHÍVÓ a 2019. november 15. (péntek) 09.00 órától tartandó III. Debreceni HR Szinpózium és Fórum előadásaira.
                      Téma: INNOVATÍV HR – Kihívások a XXI. században
                                 (Humán tőke, munkaerőhiány, megtartás-, tehetség-, munkaélmény-menedzsment)
                      Helyszín: Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus
                      Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. TVK épület.
                        Bővebben . . .
 

A szervezetek számára mindig is kihívást jelentő feladat volt a változó környezeti kihívásokra való rugalmas és gyors reagálás. A technológia fejlődése, az innovatív eljárások és a globalizációs folyamatok a humán erőforrás gazdálkodás szemléletére, funkcióira is hatást gyakoroltak. A Debreceni Egyetem, a HSZOSZ és a HSZOSZ Debreceni Klub szimpóziumának és fórumának célja egyrészt a plenáris előadás keretében olyan jó gyakorlatok, regionális munkaerőpiaci helyzetkép megismerése, ami a szervezetek gyakorlatában, mindennapjaiban kihívást jelent. Másrészt célunk, hogy a szekciókban elhangzó előadások, kerekasztal beszélgetések által lehetőséget biztosítsunk a tapasztalatcserére, kutatási eredmények, szervezeti sajátosságok megismerésére, illetve együttműködésre a HR menedzsment területén, vállalati, közszolgálati, tanácsadói vagy felsőoktatás közegében dolgozó szakemberek, illetve a jövő szakemberei, azaz az egyetemi hallgatók számára egyaránt. A plenáris ülésen, nyitó előadásom címe volt "A humán tőke gazdasági felértékelődése, napjaink HR kihívásai!" 
Dr. Hegedűs Henrik, PhD 

 

 2018. november

2018. november 22. (csütörtökön) 14.30-tól került megrendezésre az éves Emberi Erőforrás Tanácsadó Konzorciumi ülése a Debreceni Egyetemen. A programot Csapó Ildikó (SZIE GTK PhD hallgató) magas szintű szakmai előadása nyitotta meg a tanácsadók körében végzett felmérés tapasztalataival, majd a szakvezetői tájékoztatásokat, hozzászólásokat hallgatunk meg az egyetemi HR képzés tartalmi kérdéseiről és a fejlesztés fő irányairól. A Humán Szakemberek Országos Szövetségének főtitkáraként megköszönve a meghívást vázoltam a további együttműködésünkkel kapcsolatos elképzeléseinket. A HSZOSZ alelnök asszonya 2019-re kilátásba helyezte a közös munka folytatását Budapesten a Metropolitan Egyetemen.