Dworák István

 
Dworák István

 

Mérnöki diplomáját követően 1994-ben jogi szakokleveles mérnök, 2005-ben pedig személyügyi szakigazgatás-szervező szakirányú diplomát szerzett.
A Gazdasági Minisztériumban és jogelődeinél megszerzett több mint 13 év közszolgálati gyakorlata során volt osztályvezető, miniszteri tanácsadó, főosztályvezető-helyettes. Munkaügyi, munkajogi feladatokat is ellátott, érdekegyeztetéssel foglalkozott, részt vett a középszintű érdekegyeztetés kialakításában és működtetésében. A zuglói Polgármesteri Hivatalban közel 10 éven át HR vezetőként dolgozott, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen munkaügyi referens.
Szakmai érdeklődése folyamatos továbbképzésre sarkalja. Elvégezte a párizsi ENA által szervezett európai ügyekre szakosított továbbképzést, közszolgálati kommunikációt, integritás menedzsmentet és kompetencia alapú interjú technikát tanult, az Európai Coaching Szövetség által akkreditált coach. A korszerű HR megoldásokról HR mesterkurzuson és HR konferenciákon tájékozódik. GVOP és ÁROP projektekben HR modulok megvalósításán dolgozott.
2006 óta a HSZOSZ és a HR Kompetencia Network tagja, 2009 óta pedig tagja az Európai Coaching Szövetségnek és az Országos Humánmenedzser Egyesületnek is.


Nyomtatás   E-mail