Kiss János Tamás

  


Kiss János Tamás
 HSZOSZ tag. Az eddigiek során úgy alakult, hogy a feladatai az oktatás–képzés területéhez kötődtek. Megismerhette az itthoni rendszert diákként, tanárként és oktatóként, közoktatási intézményhálózat irányítójaként, és nonprofit, illetve profitorientált vállalatok vezető szakembereként tovább szolgálhatta a magyar köz- és felsőoktatás ügyét.
Mindegyik terület kihívásokkal teli; megtapasztalhatta a közszféra és a gazdasági terület elvárásait; dolgozhatott magyarországi és európai vállalatcsoport kulcsembereként is. 
Részt vehetett nagy volumenű projektekben, új struktúrák kialakításában, stratégiák kidolgozásában, akvizíciókban. 
2004 óta a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt.-nél tölt be különböző pozíciókat. Felelősségi körébe tartozik a vállalat termékportfoliójának és a tanácsadási tevékenységnek összehangolása, a piaci igényeknek megfelelő komplex szolgáltatások biztosítása; az országos hálózat lehetőségeinek kiaknázására vonatkozó stratégiai elképzelések kialakítása, a termék- és szolgáltatási kör piaci igényekhez igazodó naprakészen tartása; a Perfekt oktatási üzletágának szakmai irányítása; az oktatási igazgatóság munkájának vezetése; termékfejlesztési feladatok irányítása; az oktatási és a kiadói üzletág szakmai segítése


Nyomtatás   E-mail