Régebbi hírek

Végre megszületett a vezetési tanácsadási ISO szabvány

Hosszú vajúdás után jutott el oda nemzetközi szinten a vezetési tanácsadó szakma (management consulting profession), hogy a napokban megjelenhetett az ISO 20700:2017 jelzetű, Irányelvek a vezetési tanácsadási szolgáltatásokhoz (Guidelines for management consultancy services) című szabvány. Az új szabvány kiemeli azt, hogy mit is várhatnak el az ügyfelek a tanácsadóktól az ilyen tanácsadási projektek során.

A rugalmas foglalkoztatás- a legfőbb munkahelyi mágnes

Június 13-án a budapesti Benczúr Hotel adott otthont a rugalmas foglalkoztatás elterjesztését célul kitűző GINOP 5.3.1. program keretében szervezett Humán Erő konferenciasorozat záró rendezvényének. Az eseményt az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. vezette FEL-VÁLLAL konzorcium a Humán Szakemberek Országos Szövetségével (HSZOSZ) és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal közösen szervezte.

A konferencia első előadását a HSZOSZ elnöke, Poór József tartotta, aki bemutatta a szakmai szervezet 2016-os munkaerő-megtartás témában végzett kutatását.

Cafeteria-Kutatás Magyarország 2017

Cafeteria-Kutatás Magyarország 2017

A VÁLLALATI JUTTATÁSOKBAN BEKÖVETKEZETT VÁLTOZÁSOK 2017-BEN

Dr. Poór József
egyetemi tanár, CMC
MTA doktor
a kutatás vezetője

KUTATÁSI MÓDSZEREK

Tréninghatékonyság Magyarország 2016

TRÉNINGEK ÉS KÉPZÉSEK HATÉKONYSÁGA – MAGYARORSZÁG 2016
Kutatási zárójelentés

 

CÉGSZENZOR - karácsonyi ajánlat és szakmai workshop

Tisztelt Partnerünk!

 

Különleges karácsonyi ajánlattal szeretnénk kedveskedni idén karácsonyra a CÉGSZENZOR szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink számára.

Az Európai Minőség Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága által

„Keresek egy embert ... Az alkalmasság-vizsgálat korszerű módszerei”

Debreceni HR Klub meghívó 20161208

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudomány Kar Vezetés- és Szervezéstudományi Intézete nevében várjuk Önt a Debreceni HR Klub keretében 2016. december 8-án 13.00-tól tartandó kerekasztal beszélgetésre, és az azt követő előadásra.

 

Program:

„Keresek egy embert ...
Az alkalmasság-vizsgálat korszerű módszerei”

 

Oldalak