Budapest

 

A HSZOSZ budapesti HR klub programja

 

 

HR Board (március)

Dátum: 2024. március 22. (péntek)
Időpont: 9.00-11.00

Témája a "Munkahelyi lázadók kezelése - a szervezeti ellenállás megoldásai". Az esemény online platformon zajlik, így könnyen elérhető minden résztvevő számára. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Regisztráció itt:

Szervezők: Kovács Tamás, HSZOSZ budapesti klub vezetője, szervezeti ombuds
                   Horányi Kiss Annamária, HR expert - JIT Talent ügyvezető 
                   Pataki Melinda, vezetési- és szervezési tanácsadó, Riverflow Tanácsadó Kft. ügyvezető

"Március 22-én pénteken 9 órai kezdettel sikeresen megtartottuk a HSZOSZ budapesti klub és a HR Board következő rendezvényét online formában. "Munkahelyi lázadók kezelése - Szervezeti ellenállás megoldásai” témával. 21 érdeklődővel körbejártuk ezt az érdekes témát majd több eseten keresztül tapasztalatokat osztottunk meg egymással, sok jó megoldást hallottunk ezen ellenállók semlegesítésére. Akit érdekelnek a következő eseményünk április 24-én lesz,ez személyes formában kerül megtartásra. Helyszín és időpont később kerül meghirdetésre."

 

Szakmai beszélgetés a HR Board és a HSZOSZ budapesti klubjának közös szervezésében (február)

Dátum: 2024. február 16. (péntek)
Időpont: 9.00-11.00

Témája a "Szervezeti attitűd érzékeny pontjai". E téma kapcsán keressük a választ az elköteleződés és az elégedettség közötti összefüggésekre és határvonalakra.
Az esemény online platformon zajlik, így könnyen elérhető minden résztvevő számára. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Jelentkezni 2024. február 14-én 18.00 óráig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

Szervezők: Kovács Tamás, HSZOSZ budapesti klub vezetője, szervezeti ombuds
                   Horányi Kiss Annamária, HR expert - JIT Talent ügyvezető 
                   Pataki Melinda, vezetési- és szervezési tanácsadó, Riverflow Tanácsadó Kft. ügyvezető


HR Board (december)

Dátum: 2023. december 1. (péntek)
Időpont: 9.00-11.00

Ez egy HR vezetőknek, szakértőknek és board tagoknak létrehozott eseménysorozat, ahol igyekszünk mélyebben megérteni a HR területéhez kapcsolódó kihívásokat és elakadási pontokat. Célunk, hogy létrehozzunk egy olyan, HR szakembereknek szóló találkozási helyet, ahol mindenki felteheti a kérdéseit, megbeszélhetjük a nehézségeket és a gyakorlatban is hasznosítható megoldásokat dolgozhatunk ki. Terveink szerint rendszeresen tartunk online és személyes eseményeket, ahol egy közösen meghatározott tematika alapján körbejárjuk a HR szakmát érintő és foglalkoztató kérdéseket. Gyere, és csatlakozz ehhez a kezdeményezéshez és hozzunk együtt létre egy HR szakmai közösséget! Az első alkalom témája, hogy kinek mit jelent a HR, milyen elakadásokkal küzd jelenleg a HR szakma, milyen megoldásaink vannak ezekre a kihívásokra.

Szervezők: Kovács Tamás, HSZOSZ budapesti klub vezetője, szervezeti ombuds
                   Horányi Kiss Annamária, HR expert - JIT Talent ügyvezető 
                   Pataki Melinda, vezetési- és szervezési tanácsadó, Riverflow Tanácsadó Kft. ügyvezető

Az esemény online platformon zajlik, így könnyen elérhető minden résztvevő számára. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

MEGHÍVÓ a HR Sprinta HSZOSZ Budapesti HR Klub és az Formáció Cspkort közös rendezvényre 2023. június 14. 13:00-17:00 h között.
Hálózatkutatás, hálózatfejlesztés, avagy „Hogyan tovább a hálózatkutatás után?” lesz a 2022 őszén indult HR Spint programsorozat következő alkalmának témája. Jelentkezési határidő: 2023. június 2. (péntek)!
                          Bővebben . . .  

A tegnapi napon a HSZOSZ Budapesti klubja és a Formáció csoport közös szervezésében ismét megrendezésre került az évad utolsó HR sprintje, ebben az évadban öt alkalommal jöttünk össze Hr szakemberek. A rendezvény témája Hálózataink rejtett térképe és kincsei, ahol 14 fő tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt. Először Kovács Tamás beszélt, mint aktív Hr vezető, hogy Ő hogyan látja és náluk hogyan működnek a hálózati kapcsolatok. Kiemelte, hogy az informális csatorna torzításmentes kihasználása nagyon fontos és erre a hálózat fejlesztés részeként szerepet kaphat a szervezeti ombuds munkakör. Őt követte Vicsek András munka pszichológus, hálózatkutató, aki előadásában bemutatta be a hálózatkutatás hálózati formáit így többek között beszélt a formális és informális hálózatról, illetve a személyes, csapat és szervezeti hálózatokról. Őt követte Kálmán Edina a Formáció csoport vezetője a rendezvény facilitátora, aki a hálózat fejlesztés gyakorlati kérdéseiről tartott előadást bemutatta nekünk, hogy mire is jó a hálózatfejlesztés és milyen eredményeket lehet vele elérni, ezt gyakorlati példákon keresztül ábrázolta. Egy rövid szünet után pedig jött a Hr sprint, ahol két csoportra osztódtunk, behoztuk a saját munkahelyi nehézségeket és megoldásokat dolgozunk ki rájuk: Egy kitűnő hangulatú és eredményes 4 órán voltunk túl, ahol a résztvevők kifejezték pozitív gondolataikat.
Köszönjük a jelenlévőknek a közös munkát. Találkozunk a következő évadban!

     

 


Nyomtatás   E-mail