Budapest

 

A HSZOSZ budapesti HR klub programja

 

 MEGHÍVÓ a HR Sprint, a HSZOSZ Budapesti HR Klub és az Formáció Cspkort közös rendezvényre 2023. június 14. 13:00-17:00 h között.
Hálózatkutatás, hálózatfejlesztés, avagy „Hogyan tovább a hálózatkutatás után?” lesz a 2022 őszén indult HR Spint programsorozat következő alkalmának témája. Jelentkezési határidő: 2023. június 2. (péntek)!
                          Bővebben . . .  

A tegnapi napon a HSZOSZ Budapesti klubja és a Formáció csoport közös szervezésében ismét megrendezésre került az évad utolsó HR sprintje, ebben az évadban öt alkalommal jöttünk össze Hr szakemberek. A rendezvény témája Hálózataink rejtett térképe és kincsei, ahol 14 fő tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt. Először Kovács Tamás beszélt, mint aktív Hr vezető, hogy Ő hogyan látja és náluk hogyan működnek a hálózati kapcsolatok. Kiemelte, hogy az informális csatorna torzításmentes kihasználása nagyon fontos és erre a hálózat fejlesztés részeként szerepet kaphat a szervezeti ombuds munkakör. Őt követte Vicsek András munka pszichológus, hálózatkutató, aki előadásában bemutatta be a hálózatkutatás hálózati formáit így többek között beszélt a formális és informális hálózatról, illetve a személyes, csapat és szervezeti hálózatokról. Őt követte Kálmán Edina a Formáció csoport vezetője a rendezvény facilitátora, aki a hálózat fejlesztés gyakorlati kérdéseiről tartott előadást bemutatta nekünk, hogy mire is jó a hálózatfejlesztés és milyen eredményeket lehet vele elérni, ezt gyakorlati példákon keresztül ábrázolta. Egy rövid szünet után pedig jött a Hr sprint, ahol két csoportra osztódtunk, behoztuk a saját munkahelyi nehézségeket és megoldásokat dolgozunk ki rájuk: Egy kitűnő hangulatú és eredményes 4 órán voltunk túl, ahol a résztvevők kifejezték pozitív gondolataikat.
Köszönjük a jelenlévőknek a közös munkát. Találkozunk a következő évadban!

     

 


Nyomtatás   E-mail