Szeged

A HSZOSZ szegedi HR klub programja

 

MEGHÍVÓ 2024. június 06. (csütörtök) 10.00  i3 klubra!
Jöjjön el, és ünnepeljen velünk június 6-án 10 órától a kamarai székház második emeletén! Az eseményen partnerkeresésre, együttműködések kialakítására is lehetőség lesz, koradélután ugyanis B2B tárgyalásokat szervezünk.
Időpont: 2024. június 6. 10 óra
Helyszín: CSKIK Székház, Szeged, Párizsi krt.8-12. 
Az eseményen történő részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges
                          A találkozóra jelentkezem –> Jelentkezési űrlap ITT
                               Bővebben . . .   

 

 

MEGHÍVÓ 2024. április 16-án (kedd) 14:30 - 16:30 között a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) közös szervezésében megvalósuló soron következő Humán Klub programjára!
Téma: Hogyan alkalmazkodunk rugalmasan a gyorsan változó környezet kihívásaihoz? Sikeres szervezetek, jó gyakorlatok az „agilitás” szemléletével - interaktív program.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Jelentkezési határidő: 2024. április 14.
                          A találkozóra jelentkezem –> Jelentkezési űrlap ITT
                               Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ 2023. december 12. (kedd) 14:00 – 17:00 között a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) közös szervezésében megvalósuló soron következő Humán Klub - KERT Életviteli klub közös programjára!
TémaHallgass a szívedre! A koherens szív, mint testi-lelki folyamataink karmestere és ajándék - mini tréning
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Jelentkezési határidő: 2023. december 11. 12:00
                          A találkozóra jelentkezem –> Jelentkezési űrlap ITT
                               Bővebben . . . 

 

MEGHÍVÓ 2023. november 07. (kedd) 14:00 – 17:00 között a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) valamint a DKMT Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégiós Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft. közös szervezésében létrejött Humán Klub programrajára, melynek témája: "Munkaerő illetve kulcsember megtartás, mint szervezeti érték workshop"..
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Jelentkezési határidő: 2023. november 6. 12:00
                          A találkozóra jelentkezem –> Jelentkezési űrlap ITT
                               Bővebben . . .  

Összegzés a Szeged, INTERREG, JEDI és HSZOSZ-CSKIK  Humán klub közös rendezvényéről:  Minden rendezvény szervezésekor benne van a lehetőség a nagyon sikeres, gondolat indító,  értéket adó program megteremtésére. Majd lehetnek döccenők, akadályok is. De kedden délután a Humán klubban minden a helyén volt. A munkájukat láthatóan nagyon szerető, profi meghívott vendégek, aktív és lelkes közönség, és mindehhez a szervezők, az EX ANTE Kft , a CSKIK és a HSZOSZ munkatársai, akik sikeresen vették a szervezési akadályokat. Munkaerő illetve kulcsember megtartás, mint szervezeti érték, workshop címmel  tartott konzultációs lehetőséget a DKMT Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégiós Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft JEDI projekt keretén belül a HSZOSZ és a CSKIK közösen működtetett Humán klubjával. Csókási Eszter előadásában a határon átívelő lehetőségekről beszélt Arad és Temes megyével közösen szervezet programsorozatról. Rózsahegyi Éva a Qualitas T&G Kft. cégvezetője, Kővári Erika, EXTREMA Hungary Kft. cégvezető, tulajdonosa, valamint Kovács Tamás, Első Magyar Ombuds Iroda ügyvezetője, HR szakértő, szervezeti ombuds,  több szempontból mutatták be a jó gyakorlatokat, a kutatásokat a kulcsember megtartásban. Kinek mit jelent a kulcsember? Miért és mivel, hogyan lehet a munkatársakat a csapatban tartani? A pénz és motiváló hatása. Kritikus, logikus kérdések sora került felszínre, amihez a  lelki oldal fontossága is fókuszba került a munkahelyen. Jó volt látni a közönség aktivitását, értékes kérdéseit. Várjuk a következő alkalommal, december 12-én

 

MEGHÍVÓ 2023. október 16. (hétfő) 17:30 – 19:00 között a A Szegedi Coach Közösség a kamarával együttműködve tartja első nyílt rendezvényét, ahol Járdán Tamás Master Certified Coach A coaching by drawing™ - Hogyan indíts el változást egy rajzzal? módszer megalkotója és az azonos című könyv szerzője fog beszélni a változás elindításának inspiráló eszközéről.A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2023. október 13. 12:00
                        Bővebb információ és jelentkezési űrlap ITT
                        Adatvédelmi tájékoztató ITT
                          

MEGHÍVÓ 2023. szeptember 14. (csütörtök) 14:30 – 17:00 között a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) következő Humán Klub programrajára, melynek témája: "Digitális Transzformáció humán kihívásai", illetve "Jóllét támogató vezetés". Előadó, tréner szakértő  Bagdiné Fodor Erika.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Felmerülő kérdéseiket megküldhetik a kovacs.kata@csmkik.hu email címre, melyeket továbbítunk szakértőink felé.
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 6. 12:00
                           A találkozóra jelentkezem –> Jelentkezési űrlap ITT
                        

MEGHÍVÓ 2023. április 27. (csütörtök) 14:00 – 17:00 között tartandó rendezvényünkre. A "Hatalom nélküli befolyásolás" technikáiról, módjairól beszélgetünk a következő HSZOSZ Szegedi Humán Klub rendezvényen, amelynek házigazdája a CSMKIK lesz, szakértő vendégei pedig Bagdiné Fodor Erika és Horváth Gábor, a Human Digital Group szenior tanácsadói.
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött az alábbi linken: ITT
Jelentkezési határidő: 2023. április 25. 12:00
                          Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ a 2022. december 12. (hétfő) 15.00 órától. A Csongrád–Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége által közösen működtetett Humán Klubjának szervezésében szeretettel várjuk az érdeklődő partnereinket az alábbi különleges programra.
Téma: Önbizalom, önértékelés - bizalom, ÉS elismerés.
Másfél óra lehetőség. Találkozás-tanítás-tapasztalás. Mini tréning Adventkor - vezetők, tulajdonosok, HR-esek. 
Jelentkezési határidő: 2022. december 7. 12 óra
                          Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ a 2022. október 13. (csütörtök) 15.30 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Humán erőforrás kérdések és válaszok 2022. évi Bittner Péter díjas szemével.
Virtuális vendégelőadók: Dr. Poór József DSc. egyetemi tanár, valamint Lengyel Tünde (2022. év Bittner Péter díjasa).
                          Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ a 2021. június 09. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Humán szakmai elismerés -  indíttatásai, lehetőségeiVendégeink hogyan értesültek a lehetőségről? Bittner Tanár Úrról korábban mit tudtak? Miért adták be a pályázatot, mit éreztek, mikor kiderült, hogy Ők  a nyertesek..? Hogyan változott az életük, hogy megkapták ezt a díjat?
Virtuális vendégelőadók: Bittner Péter díjasok: Molnár Réka - 2018; Gasparecz Beáta - 2019; Strausz-Bognár Dóra - 2020, valamint Meglepetés vendég.
                          Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ a 2021. április 14. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Élő képzésről online képzésre/munkára átállás, majd hibrid képzés/munkaszervezés megvalósulása. Ötletek, tapasztalatok – avagy hogyan fordult át a vírus adta nehézség előnnyé. Példa a Flow Academy Kft-nél.
Vendégeink: Fritzné Szénási Katalin (a Flow Academy Kft. társalapítója, és a Recruitment Solutions tulajdonosa); Putóczky Ákos (ügyvezető, a Flow Academy Kft. társtulajdonosa.
                          Bővebben . . . 
                     Felvétel az ülésen elhangzottakról: https://youtu.be/ZHaINLmWK0Q
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége, soron következő Szegedi Humán Klub rendezvényét az online térben tartotta, 2021.04.14-én, nagy sikerrel.
Téma: Élő képzésről online képzésre/munkára átállás, majd hibrid képzés/munkaszervezés megvalósulása. Ötletek, tapasztalatok – avagy hogyan fordult át a vírus adta nehézség előnnyé. Példa a Flow Academy Kft-nél. Vendégeink voltak: Fritzné Szénási Katalin (a Flow Academy Kft. társalapítója, és a Recruitment Solutions tulajdonosa); Putóczky Ákos (ügyvezető, a Flow Academy Kft. társtulajdonosa. Részt vett és tudósított: Dr. Hegedűs Henrik

 

MEGHÍVÓ a 2021. március 10. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Globális kihívások és fenyegetések napjainkban, a Koronavírus-válság, kihívások és HR válaszok - Magyarország 2020 kutatás, a kutatás eredményeinek ismertetése.
Vendégünk: Dr. Hegedűs Henrik, PhD, címzetes egyetemi docens, az MTA Köztestületének tagja, az MHTT alelnöke, a HSZOSZ főtitkára. 
                         Bővebben . . .   
                     Felvétel az ülésen elhangzottakról: https://youtu.be/e3SbohfEshk

 

MEGHÍVÓ a 2021. február 10. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: A múlt havi témánk kimeríthetetlen így ígéretünkhöz híven folytatjuk, a beszélgetést!
            Gyakorlati tanácsok és ötletek KKV vezetőknek II.
            Kevesebb feszültség, nagyobb eredményesség ebben a változásokkal teli időszakban
                - Csapatirányítás 4 tényezője: kommunikáció, kohézió, kapcsolat, koordináció
                - Vezetői hatékonysági tippek
                - Csapategység megtartása virtuális közegben hogyan zárjátok az év végét?
           Ahogy eddig is, most is lesz lehetőség a szakmai tippek mellett közös beszélgetésre és tapasztalat megosztásra.
Vendégünk: Ismét Lovas Szabolcs a Valoro Consulting projektvezetője, trénere és tanácsadója
                         Bővebben . . .   

 

MEGHÍVÓ a 2021. január 13. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Gyakorlati tanácsok és ötletek KKV vezetőknek.
            Kevesebb feszültség, nagyobb eredményesség ebben a változásokkal teli időszakban
                - Csapatirányítás 4 tényezője: kommunikáció, kohézió, kapcsolat, koordináció
                - Vezetői hatékonysági tippek
                - Csapategység megtartása virtuális közegben hogyan zárjátok az év végét?
           Ahogy eddig is, most is lesz lehetőség a szakmai tippek mellett közös beszélgetésre és tapasztalat megosztásra.
Vendégünk: Lovas Szabolcs a Valoro Consulting projektvezetője, trénere és tanácsadója
                         Bővebben . . .  
                     Felvétel az ülésen elhangzottakról: CSMKIK - Humán Klub (2021.01.13) - YouTube

 

MEGHÍVÓ a 2020. október 14. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Álljunk meg egy szóra! … Pandémia. Gazdasági-jogi problémák - Aktuális kérdések az emberi erőforrásokkal foglalkozóktól.
Vendégünk: dr. Horváth Péter Károly ügyvéd, a CSMKIK kamarai tanácsadó hálózat tagja, a Horváth Kiss Bene Ügyvédi Társulás alapító tagja
Bővebben: https://csmkik.hu/esemenyek/a-szakerto-valaszol-alljunk-meg-egy-szora-pandemia 

 

MEGHÍVÓ a 2020. szeptember 09. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Álljunk meg egy szóra! … Pandémia. Beszélgetés a Humán Klub jelenéről és jövőjéről. HSZOSZ tisztújító közgyűlésének beszámolója workshop
Beszélgetőtársak: Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna a CSMKIK titkára és Princzkati/Princzné Ördögh Katalin
                        Bővebben . . .  

 

MEGHÍVÓ a 2020. június 10. (szerda) 15.00 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.
Téma: Koronavírus-válság kihívások és HR válaszok - Magyarország 2020 kutatás - a részvétel fontosságáról
Virtuális Vendég előadó: Dr. Poór József, Dsc.
                        Bővebben . . .  

 2020.03.11. Humán klub – Március
Tartalmas, érdekes beszélgetés részesei lehettek a résztvevők  a Humán klub aktuális délutánján. 
Többek között ezeket beszéltük meg:

- Bittner Péter HR díj. 
- Milyen lehetőségeket rejt a diákoknak illetve a munkáltatóknak ez a díj?
- Továbbgondolva: a humán témában születő szakdolgozatoknak milyen gyakorlati jelentősége lehet?
- Szakdolgozat-verseny megrendezése.
- Szemléletformálás a KKV-nál humán erőforrás fókuszban.

- Az élő közvetítés lehetőségei, veszélyei, megoldásai a Humán klub rendezvényeiről.
- Mi a következő lépés? 
- A következőkben vissza fogunk térni a megvalósításban elért eredmények megosztásában.
Áprilisi ülésünk témájának tervezzük: Munkavállalói elköteleződés fejlesztése
Előadó: Dr. Galgóczi Gábor (Szervezetfejlesztési tanácsadó, Improvers Group) http://improversgroup.hu

 

MEGHÍVÓ a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége soron következő Humán Klub ülésére.
Időpont: 2020. február 12. (szerda) 14.00
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Téma: A jó fizetés már kevés, ennél többet kell nyújtaniuk a munkaadóknak! workshop / műhelymunka
Moderátor: Princzkati - klubvezető           
A munkaerőpiac az elmúlt 5 évben gyökeresen megváltozott. A 2013-as évet még a munkanélküliség jellemezte, míg napjaink egyre feszítőbb problémája a magas fluktuáció és a munkaerőhiány. Felértékelődtek a béren kívüli juttatások, a HR-esek ma már a munkavállalói élményről beszélnek, lázasan keresik, hogy mely tényezők azok, melyek vonzóvá tesznek egy-egy munkahelyet, s ugyanakkor képesek megtartani a tehetségeket.
Hogyan? - Miként? - Mi a megoldás? - Üzleti titok a jó ötlet? - Mi a megoldás?
Külön figyelmébe ajánljuk egyetemista hallgatóinknak ezeket a programokat! - Lehetőséget kínálunk kötetlen kapcsolati tőke bővítésre.
Kérjük: tiszteljenek meg bennünket a visszajelzéseikkel: milyen témában, kiket szeretnének hallani, látni?
Fontos kérés: amennyiben nincs lehetőségük eljönni az adott időpontban, tegyék lehetővé, hogy munkatársuk jelen lehessen, így biztosítva az információ kölcsönös áramlását. 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni EZEN A LINKEN vagy a helyszínen lehetséges.
Princzné Ördögh Katalin és Magyar István klubvezetők, valamint  Szalai Hajnalka kamarai referens 

A jó fizetés már kevés, ennél többet kell nyújtaniuk a munkaadóknak! - olvashatjuk a szaklapokban, internetes fórumokon, konferenciákon. Ezt a témát gondoltuk körbejárni. Így ezekről az új lehetőségekről beszélgettünk, melyek már bizonyítottak a munka világában. Ezen a délutánon váratlan lehetőséget kaptunk: vendégünk volt a technika segítségével Barcs Júlia projektvezető. Előadásában hallhattuk, hogy a beneFIT Prize - for Happy Employees program hogyan tud segíteni  megtartani az értékes munkaerőt. Milyen versenylehetőség kínálkozik a megmérettetésre? Melyek azok a cégek, akár nagyvállalat, akár kkv, akik megtapasztalták a humán erőben rejlő, kiaknázatlan potenciált? Hallottunk arról: kik nyertek 2019-ben? Hallottunk arról: milyen innovatív ötletek segítettek a munkatársak megbecsülésében, megtartásában. Majd a jelenlevők a tapasztalataikat megosztva, közösen ötleteltek tovább. Köszönet illeti a kamara nekünk segítő kollégáit, akik lehetővé tették kezdeményezésünket a konferencia beszélgetésre, hiszen előadónk Budapesten várta hívásunkat. Bízunk benne, hogy ez az út további lehetőséget kínál majd.

Köszönöm a jelenlevőknek az őszinte, aktív közreműködést: Princzkati 

 MEGHÍVÓ a 2020. január 15. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                     Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                     Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                        Bővebben . . . 

„Jó volt itt lenni..!”-hangzott el. Több generáció találkozása és párbeszéde zajlott az évindító Humán  Klubban. Értékes szakmai fórum részesei lehettek a jelenlevők, ahol az előadások után egy kiváló beszélgetés is kerekedett. A Flow Academy Kft. képviseletében Fritzné Szénási Katalin arra helyezte a hangsúlyt, hogy a mai munkaerőpiacon egyre fontosabb a személyiség a szaktudás mellett. Ezt a jelen lévő másik előadópáros; Jenei Károly és Szegvári Péter, a PC Trade Systems Kft. képviseletében szintén kiemelte saját tapasztalataikról beszámolva. Konklúzióként levonhattuk, hogy a legjobb befektetés az önmagunkba történő fektetés. Munkáltatói és HR szempontból pedig a csapatunkba és az egyénekbe való befektetés. Ezalatt az egyének személyiségének, készségeinek és társas kompetenciáinak fejlesztését értjük. Erre kínál különböző alternatívákat a cégeknek a Flow Academy Kft. nemrég elindított új képzési modulja. Ezek keretében találkozhatunk többek között time managemant, pénzügyi, vezetői, informatikai, kiterjedt soft skills ( melynek része: kommunikáció, konfliktuskezelés, vállalati kultúra, hatékonyság növelés, csapatmunka) és burn out tréningekkel. A Pc Trade Kft. vállalatirányítási rendszerét mutatta be, amelynek készülő HR modulját ismerhettük meg. Ezáltal lerövidíthető és leegyszerűsíthető az adminisztráció, valamint a hibafaktorok szinte nullára csökkenthetők. Így több lehetőség nyílik más kreatívabb és építőbb tevékenységekre. Ahogy ők is elmondták, nem az a céljuk, hogy emberi munkát vegyenek el, hanem, hogy teret nyissanak más fokuszú tevékenységekre, akár a HR, akár a kontrolling vagy a vezetés területén."

 MEGHÍVÓ a 2019. november 13. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                     Témák: Kinek a szégyene? Mi történt? Ki a felelős? Mit lehet tenni, milyen lehetőségek vannak? MI A MEGOLDÁS?
                     Előadó: Angyal Eleonóra – gyakorló terapeuta

                     Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                     Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                        Bővebben . . . 
Figyelem: Ugyanezen a napon,10.00-tól információs nap a munkahelyi képzések fontosságáról a kamarában!

Angyal Eleonóra

 

MEGHÍVÓ a 2019. október 09. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                      Témák: "Generációk és a Flow a munkahelyen", valamint "A munka világának egészségügyi kockázatai"
                                  - egy szakdolgozat nagyítóján át  
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                        Bővebben . . .  

"Pályakezdők szemüvegén át: 
Két vendégünk volt az októberi klubtalálkozónkon. Már találkoztunk velük, mikor egyetemisták voltak. Vezetőjük, Balogh Mihályné mutatta be akkor a Tudatos Életpálya Műhelyben munkálkodó fiatalokat. Hallottunk magával ragadó, profi  előadásban a munkahelyi  tudatos Flow élményről Vecsernyés Viktóriától.  Hallottunk  döbbenetes megvilágításban a stresszről szintén nagyon profi előadást Kiss Brigittától. Jó volt látni, milyen jól tudnak kérdezni, és milyen kíváncsisággal keresik a válaszokat. Külön példa értékű, hogy munkahelyéről elkísérte főnöke Viktóriát. Ez sok mindent elárul.
Köszönjük Katalinnak"


MEGHÍVÓ
a 2019. május 08. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                      Téma: Aktuális adatvédelem a munkavállalókat foglalkoztató cégek életében - GDPR és a HR
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                        Bővebben . . .

"Ha hónap második szerdája, akkor Humán klub. Ezúttal ismét érdekes témát és előadókat köszönthettünk. Amikor azt hittük: tisztában vagyunk már az adatvédelmi törvény minden sorával, akkor újabb értelmezések, pontosítások váltak hatályossá. Ezért  hívtuk meg a Börcsök Ügyvédi Iroda két GDPR specialistáját. "

MEGHÍVÓ a 2019. április 10. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                      Téma: A rendszerszemléletű munkaköri leírás, avagy munkaköri leírás készítése röviden és tömören
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                        Bővebben . . .

MEGHÍVÓ a 2019. március 13. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                      Téma: TÉÉM jelentősége, tapasztalatai, LEHETŐSÉGEI a pályakezdő fiatalok szemszögéből
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                      Bővebben . . .

MEGHÍVÓ a 2019. február 13. (szerda) 16.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub előadására.
                      Téma: Az Egészség a Siker kulcsa
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                     Bővebben . . .

"A Humán klub februári rendezvénye különleges élményt adott a megjelenteknek. Megmutatta, hogy a Germán Gyógytudomány segítségével hogyan lehetünk felelősséggel gondolkozó vezetők, vagy munkavállalók. Hogy kapcsolódnak össze az érzelmi klímák az egészséggel és a sikerrel. A különböző vezetői csoportoknak milyen típus problémái lehetnek és azok milyen betegségekben jelennek meg. Mi kell ahhoz, hogy a vágyott sikereket egészségben lehessen megélni. Ahogy Budai doktor mondaná: "nem mindegy,  értem, vagy nem értem, hogy mit tesz a biológiám értem". A következőkben is várjuk az érdeklődőket minden hónap második szerdáján a HSZOSZ és a CSMKIK Humán klubjába."

 MEGHÍVÓ a 2019. január 09. (szerda) 14.00 órától tartandó HSZOSZ szegedi HR klub "workshop-jára.
                      Téma: A Boldogság, mint versenyelőny
                      Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
                      Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
                     Bővebben . . . 

  


Nyomtatás   E-mail