Miskolc

 A HSZOSZ miskolci HR klub programja

 

Hell Energy Magyarország Kft. gyárlátogatása

A HSZOSZ szakmai céljait erősítve, a budapesti, a szegedi és a miskolci HR-Klubok képviseltették magukat a nemzetközi piacokon markáns jelenléttel rendelkező Hell Energy Magyarország Kft. által biztosított gyárlátogatásukon. Megtekinthettük a szikszói gyárat és betekintést nyertünk a termelés minden folyamatába: a csomagoláshoz szükséges alapanyagok feldolgozásától egészen a kész termékek kiszállításáig. Megismerhettük azt, hogy hol és hogyan készülnek  a világhírnevet szerzett italok, valamint megkóstoltuk a világon eddig egyedülállóan mesterséges intelligencia által tervezett és összeállított új A.I. italt! Csatolok pár képet a gyárlátogatásról, amiket Princzkatinak köszönhetünk.
Külön köszönet az ötletért és a látogatás lebonyolításáért Üszögh Lajos FB-tagnak, aki a Miskolci HR-Klub tagja, valamint Kovács Tamásnak a Budapesti HR-Klub vezetőjének, amiért résztvevőként megszervezte és lebonyolította a Kollégák helyszínre utaztatását.
Mindnyájunknak maradandó élményt nyújtott ez a látogatás és megerősítette azt a kezdeményezést, hogy szükség van a "kimozdulásra", új  gyakorlati tapasztalatok gyűjtésére.
Köszönöm még egyszer a szervezőknek!
 
Üdvözlettel:
Molnárné Palotai Mariann
HSZOSZ Miskolci HR-Klub vezetője

  

 A Miskolci HR klub 2023. május 31-én megtartotta "webmeeting"-jét. Még ha online is, de külön remek ötlet volt hogy bekapcsolódott a projektes csapata a hallgatóság soraiba. Az eseményen 33 fő  + a projektes csapat vett részt. Azóta is folyamatosak a pozitív visszajelzések.

A webmeeting teljes anyaga ITT elérhető! . . . 

 

MEGHÍVÓ 2023. február 23. (kedd) 14.00 órától a Humán Szakemberek Országos Szövetsége Miskolci Humán Klubjának szervezésében szeretettel várjuk az érdeklődő partnereinket  a HR-Klub webmeetingjére.
Téma: Merre és hogyan tovább HR….? A munkaerő megtartás-fejlesztés témakörében
Közös gondolkodásra a tapasztalatcsere a következőkről: Folyamatosan a munkaerőpiac átalakulását tapasztaljuk, a versenyképességük megtartásához a szervezeteknek gyors reagálásra, nagyfokú rugalmasságra és alkalmazkodóképességre van szüksége.
                          Bővebben . . .  

 A webmeeting teljes anyaga ITT elérhető! . . . 

 

MEGHÍVÓ 2022. november 28. (hétfő) 13.30 órától a Humán Szakemberek Országos Szövetsége Miskolci Humán Klubjának szervezésében szeretettel várjuk az érdeklődő partnereinket a HR-Klub webmeetingjére.
Téma: Merre és hogyan tovább HR….?
Közös gondolkodásra a tapasztalatcserére hívjuk, kutatási eredmények és szervezeti sajátosságok megismerésére, hogyan alkalmazkodjunk a szervezeti stabilitást jelenleg veszélyeztető tényezőkhöz?
                          Bővebben . . .   

 

A miskolci HR Klub következő ülésének időpontja:  2019. szeptember 2. (hétfő) 16 óra. 
Helye: MIVÍZ Zrt. Tavi-forrás vízmű (3534 Miskolc, Haller György u. 15.)
            Bővebben . . .

2019. 09. 02-án, a HSZOSZ Miskolci Klubjának nyárbúcsúztató rendezvényén vettünk részt elnök úrral. Szó esett a Bostoni HR világkonferenciáról, a nemzetközi HR trendekről és a HSZOSZ előtt álló feladatokról. Köszönet, a meghívásért, az ízletes estebédért, melyet a házigazdáink csodálatos környezetben, a Diósgyőri vár tövében szolgáltak fel. 

  

Hír Levél a 2019. 06. 20-án lezajlott HSZOSZ miskolci HR Klub megalakuló üléséről.

 


Nyomtatás   E-mail